GYÁRAKBA, ÜZEMEKBE

Montivíz  = Magyarország védőital szakértője  2002 óta 

Védőital télen -nyáron

előírások:

A ténylegesen biztosítandó védőital mennyiségét és minőségét a hivatkozott rendelet hetedik paragrafusának 10-12. pontjai szabályozzák:

melegnek minősülő munkahelyen, amennyiben a hőmérséklet a 24 °C (K) EH értéknél magasabb, úgy igény szerint pótolni kell a munkavállalók folyadékveszteségét, tiszta ivóvízzel vagy ásványvízzel, üdítővel (a cukortalom az ital 4 súlyszázalékát nem haladhatja meg).hidegnek minősülő munkahelyen legalább +50 °C hőmérsékletű teát kell biztosítani, cukortartalom előírás ugyanaz, mint meleg munkahely esetében. A védőital elfogyasztásához biztosítani kell egyéni használatra kiadott poharat. "A védőital, valamint a tea készítése, tárolása, kiszolgálása a közegészségügyi követelmények betartása mellett történhet."

Kérd ajánlatunkat!